Cancer Care Coach Big Five for Life

We kennen bijna allemaal mensen die kanker hebben, kanker hebben gehad of er bij betrokken zijn.

In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 116.000 mensen kanker (Bron: KWF)

Mijn ervaring is dat als je dit nieuws krijgt het lijkt alsof je wereld stilstaat.  Je zoekt houvast maar weet vaak niet hoe. Hoe ga je hier  mee om als  mens, partner, familie, vriend of werkgever.

Het is een ontdekkingsreis waarbij er veel vragen op je pad komen. Wat wil ik (nog) doen?  Wat is voor mij kwaliteit van leven?  Hoe ga ik om met mijn partner, familie en vrienden?  Wat betekent dit voor mijn werk? Wat kan ik als werkgever doen?

Als gecertificeerd Cancer Care Coach Big Five For Life™ geef ik workshops.

Tijdens de workshop ga ik met behulp van energieke, krachtige en interactieve oefeningen aan de slag om het onbewuste naar boven te brengen.

De oefeningen zijn laagdrempelig en inspirerend. Ze hebben een geweldige onderliggende boodschap. Inspirerende video’s, storytelling en gesprekken met andere deelnemers helpen je daarbij.

Je hebt het idee dat er meer mogelijk is en voelt de behoefte om iets te veranderen, maar hoe is niet duidelijk. Dan is dat wellicht het goede moment om een coach in te schakelen.
Als coach kan ik je begeleiden bij het bereiken van groei en verandering. Om meer inzicht in je functioneren te krijgen en je bewust te worden van belemmerende patronen en gedachten. Zodat je die kan gaan loslaten en er ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden en andere keuzes. Je kunt weer zelf verder. Als je je afvraagt: hoe kan ik zelf…

  • inzicht krijgen in wat ik echt wil?
  • mijn grenzen stellen en bewaken?
  • positiever communiceren?
  • balans tussen werk en privé hervinden?
  • (door)groeien in mijn werk?
  • duidelijke keuzes maken?
  • mijn energie en motivatie terugvinden?

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een gesprek?

Laat het me weten.

Zonnige groet,

Lena Hillenga

Cancer Care Coaches Big Five for Life