Loopbaancoach Big Five for Life


Er zijn weinig dingen in het leven waar we meer tijd in steken dan ons werk. Tegenwoordig speelt werk gemiddeld meer dan 40 jaar een belangrijke rol in ons leven. En natuurlijk willen we die tijd zoveel mogelijk als prettig en betekenisvol ervaren.
Wat doe je wanneer je je werk niet als prettig of betekenisvol ervaart? Misschien heb je ontslag gekregen of heb je het gevoel dat je werk of de organisatie niet bij je past? Dat je vermoeid, geïrriteerd en zelfs gestrest van je werk komt. Je hebt weinig zelfvertrouwen, twijfelt aan jezelf zodat het zetten van nieuwe stappen steeds lastiger wordt. Je wilt graag veranderen maar je weet niet hoe. Misschien overweeg je wel een carrièreswitch te maken of heb je een droom om voor jezelf te beginnen. In die gevallen kan loopbaan coaching je weer op weg helpen.
Tijdens loopbaan coaching komen de onderstaande vragen aan de orde:
*  Past dit werk nog wel bij mij?
*  Wat wil ik?
*  Wat kan ik?
*  Waar ligt mijn passie?

Om mensen te stimuleren om na te denken over hun loopbaan heeft Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld. Daarmee kunnen 45-plussers (met een baan) gratis loopbaanadvies krijgen. Ben jij 45 jaar of ouder, werk je minimaal 12 uur per week, zit je niet in een reorganisatie en wil je een volgende stap zetten in je loopbaan maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit wellicht iets voor jou! 

Neem vrijblijvend contact met me op als je interesse hebt of meer wilt weten.