LevensLoopReis

 

Je leven is één grote reis. Een reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaan ontwikkeling of een reis gericht op je dromen en je doelen. Ik zie mijzelf als reisbegeleider en deelgever bij het ondersteunen, trainen en coachen van mensen om hun reisroute te bepalen en hun ‘thuis’ te vinden.

 

Persoonlijke Coaching

Soms gebeurt er iets in je leven waardoor alles op zijn kop komt te staan. Je verliest je baan, je gaat alleen verder, je krijgt kanker, dierbaren krijgen kanker. Alle zekerheden die je had vallen weg. Je veilige ‘thuis’ is niet meer.
Ik heb met vallen en opstaan geleerd om mijn hart te volgen, te doen waar mijn passie ligt. Ik ben blijven geloven in mijzelf.

Lees verder

Life Safari - Big Five for Life™

Wil je meer uit het leven halen, beter begrijpen wie je bent en wat je wilt dan is de Big Five for Life™ – Life Safari echt iets voor jou!
Big Five for Life™ is een wereldwijd beproefd coachconcept dat je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Dit doe je door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen: je Big Five for Life.

Lees verder

Loopbaan coaching

Om te kunnen bepalen wat op dit moment de volgende beste stap is in je levensloopbaan, is het belangrijk dat je precies weet wat je wilt en wat je kunt. Waar je op dit moment staat in je leven, heeft alles te maken met wat je tot nu toe hebt meegemaakt, wat je hebt gedaan, geleerd en welke keuzes je in je leven hebt gemaakt.

Lees verder

Maak van elke dag een museumdag!

Hoe ziet jou reis van je leven er uit als je alle moment zou verzamelen in één groot museum van je leven? Zitten er genoeg mooie momenten in? Of juist te weinig tot nu toe? Bekijk onderstaand filmpje en bedenk eens alsof dit museum over jouw leven gaat.

In je eentje ben je nergens, of beter: je bent mens dankzij anderen.
Dat is de essentie van de Afrikaanse filosofie Ubuntu.
Deze levensleer vindt zijn oorsprong in Zuid-Afrika.

Neem contact met me op, om te zien hoe dit jou verder kan helpen. Ik neem je graag mee op reis bij het vinden van jouw thuis.