Wil je meer uit het leven halen, beter begrijpen wie je bent en wat je wilt dan is de  Big Five for Life™ – Life Safari echt iets voor jou!

Big Five for Life™ is een wereldwijd beproefd coachconcept dat je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Dit doe je door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen: je Big Five for Life. Hiermee krijg je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. En wat natuurlijk nog belangrijker is, ook de stappen die je daarbij verder helpen ga je zetten: het doen, zien en ervaren van jouw Big Five for Life.

Ik geef zowel individuele persoonlijke ontwikkeling als in groepsverband.

In drie maanden jouw Big Five for Life ontdekken, concretiseren en leren doen en ervaren kost € 795,- (particulieren). Prijzen voor groepen en/of in company op aanvraag.


Mijn Big Five for Life:

Reizen; dit is voor mij zowel fysiek reizen als een innerlijke reis.

Ondernemen: voor mij het maken van stappen en mijn hart volgen in de dingen die ik doe

Ubuntu;. In je eentje ben je nergens, of beter: je bent mens, dankzij anderen. Dat is de essentie van de Afrikaanse filosofie ubuntu. Deze levensleer vindt zijn oorsprong in Zuidelijk Afrika.

Gezondheid: Ik heb gemerkt hoe kwetsbaar je kunt zijn en hoe belangrijk gezondheid is.

E Voor mij staat de E voor evenwicht; het vinden van balans tussen   mijnwerk en privé, het focussen en communiceren vanuit  je hart.


Big Five for Life™ is bedacht door John Strelecky en het gaat over het ontdekken van die vijf zaken die jij (nog) wilt doen, zien en ervaren. Het helder hebben van jouw vijf belangrijkste levensdoelen: je Big Five for Life, geeft je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. En wat natuurlijk nog belangrijker is, ook de stappen die je daarbij verder helpen ga je zetten: het doen, zien en ervaren van jouw Big Five for Life.

Afbeeldingsresultaten voor logo big five for life