Te maken met kanker? 

Kanker is een onvoorspelbare ziekte en de gevolgen zijn ingrijpend. Verlies van gezondheid, moeite met werk hervatten, veranderde relaties met familie en vrienden en dan de angst dat de ziekte terugkomt. Maar ook als partner, kind  is het ingrijpend.

Mijn ervaring is dat als je dit nieuws krijgt het lijkt alsof alles stilstaat.  Je zoekt houvast maar weet vaak niet hoe. Hoe ga je hier  mee om als mens, partner, kind, familie of vriend?

Het is een ontdekkingsreis waarbij er veel vragen op je pad komen. Wat wil ik (nog) doen?  Wat is voor mij kwaliteit van leven?  Hoe ga ik om met mijn partner, familie en vrienden?  Wat betekent dit voor mijn werk?

Indien gewenst kan je partner, je ouders of een vriend(in) aanschuiven bij de kennismaking met mij, want misschien lopen zij ook met vragen! Ik neem alles op rustige manier met jullie door. Als de klik er is, dan gaan we samen aan de slag!

Coaching kan je helpen om ( weer) grip op je leven te krijgen.

Al je vragen, onzekerheden en angsten kunnen aan bod komen in het coachingtraject. Het coachingtraject is altijd individueel en maatwerk.

De gesprekken duren nooit langer dan één tot anderhalf uur en vinden plaats op een locatie die jij prettig vindt. Gesprekken via beeldbellen behoren ook altijd tot de mogelijkheden.

Wat kan er aan bod komen?

Vragen waar jij mee zit zoals “Wat is een chemobrein? Hoe komt het dat ik zo weinig energie heb? Ik slaap zo slecht, hoe kan ik daar iets aan doen? Hoe gaat het met mijn werk? Hoe zorg ik dat mijn relatie goed blijft? Wie ben ik nu en hoe ga ik mijn leven invullen?”.

Hoe ziet de ontdekkingsreis eruit?

  1. We beginnen met een vrijblijvende kennismaking.
  2. Elk traject is maatwerk
  3. Het traject bestaat uit een reeks van 5 tot 10 gesprekken.
  4. Ik bied een luisterend oor en geef je praktische handvatten.

 

Wil je meer weten? Of wil je iets delen?

Neem contact met me op, om te zien hoe ik jou verder kan helpen.