Kanker is een onvoorspelbare ziekte en de gevolgen zijn ingrijpend. Verlies van gezondheid, moeite met werk hervatten, veranderde relaties met familie en vrienden en dan de angst dat de ziekte terugkomt.

Mijn ervaring is dat als je dit nieuws krijgt het lijkt alsof alles stilstaat.  Je zoekt houvast maar weet vaak niet hoe. Hoe ga je hier  mee om als  mens, partner, familie, vriend of werkgever.

Het is een ontdekkingsreis waarbij er veel vragen op je pad komen. Wat wil ik (nog) doen?  Wat is voor mij kwaliteit van leven?  Hoe ga ik om met mijn partner, familie en vrienden?  Wat betekent dit voor mijn werk? Wat kan ik als werkgever doen?

Coaching kan je helpen om ( weer) grip op je leven te krijgen.

Het delen van je vragen, onzekerheid, angsten kunnen aan bod komen in een coachingstraject. Het coachingstraject is altijd individueel en maatwerk.

Wat kan er aan bod komen?

Vragen waar jij mee zit zoals “Wat is een chemobrein? Hoe komt het dat ik zo weinig energie heb? Ik slaap zo slecht, hoe kan ik daar iets aan doen? Hoe gaat het met mijn werk? Hoe zorg ik dat mijn relatie goed blijft? Wie ben ik nu en hoe ga ik mijn leven invullen?”.

Wil je meer weten? Of wil je iets delen?

Neem contact met me op door te bellen of een mail te sturen.