We kennen bijna allemaal mensen die kanker hebben, kanker hebben gehad of er bij betrokken zijn. In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 116.000 mensen kanker (Bron: KWF)

Mijn ervaring is dat als je dit nieuws krijgt het lijkt alsof alles stilstaat.  Je zoekt houvast maar weet vaak niet hoe. Hoe ga je hier  mee om als  mens, partner, familie, vriend of werkgever.

Het is een ontdekkingsreis waarbij er veel vragen op je pad komen. Wat wil ik (nog) doen?  Wat is voor mij kwaliteit van leven?  Hoe ga ik om met mijn partner, familie en vrienden?  Wat betekent dit voor mijn werk? Wat kan ik als werkgever doen?

Mijn ontdekkingsreis was om naar een vriendin van me in Zuid Afrika te gaan. Mijn passie, reizen, maar ook samen delen en genieten van de natuur, de Big Five (for Life) hebben me geholpen in deze moeilijke en onzekere tijd .

Je hebt het idee dat er meer mogelijk is en voelt de behoefte om iets te veranderen, maar hoe is niet duidelijk. Dan is dat wellicht het goede moment om een coach in te schakelen.
Als coach kan ik je begeleiden bij het bereiken van groei en verandering. Om meer inzicht in je functioneren te krijgen en je bewust te worden van belemmerende patronen en gedachten. Zodat je die kan gaan loslaten en er ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden en andere keuzes. Je kunt weer zelf verder.

Als je je afvraagt: hoe kan ik zelf…

  • inzicht krijgen in wat ik echt wil?
  • mijn grenzen stellen en bewaken?
  • positiever communiceren?
  • balans tussen werk en privé hervinden?
  • (door)groeien in mijn werk?
  • duidelijke keuzes maken?
  • mijn energie en motivatie terugvinden?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.  Samen kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen.

Als coach rondom kanker geef ik:

workshops;

groepsgesprekken;

ondersteuning aan teams die te maken hebben met een collega die kanker heeft;

individuele coaching als gecertificeerd Cancer Care Coach Big Five for Life™.

Ik ga met behulp van energieke, krachtige en interactieve oefeningen aan de slag om het onbewuste naar boven te brengen.

De oefeningen zijn laagdrempelig en inspirerend. Ze hebben een geweldige onderliggende boodschap. Inspirerende video’s, storytelling en gesprekken met andere deelnemers helpen je daarbij.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Laat het me weten.

Zonnige groet, Lena